Nowe ciasto z mąki bezglutenowej

Nowość

Pizza w Tutti Santi zdobyła już miano legendarnej.

Teraz wielokrotnie nagradzany, wybitny włoski pizzaiolo Valerio Valle opracował specjalną recepturę ciasta, która nie zawiera glutenu, za to jest pełna wyjątkowego smaku włoskiej pizzy.

Mistrzowska włoska pizza z mąki bezglutenowej

Pizza z mąki bezglutenowej, którą serwujemy w Tutti Santi jest przygotowywana ze specjalnie wyselekcjonowanej, wysokiej jakości mieszanki mąk, której poszczególne składniki zostały dobrane przez naszego Mistrza. To nie jest przypadkowy skład, wiedza z zakresu piekarnictwa i wieloletnie doświadczenie Valerio Valle sprawiły, że ta pizza jest po prostu wyjątkowa.

Prawdziwy smak włoskiej kuchni

Mistrzowska receptura ciasta to jedno, w Tutti Santi przywiązujemy także dużą wagę do wszystkich składników, z których tworzymy nasze dania. Zdecydowana większość z nich sprowadzana jest bezpośrednio z Włoch od sprawdzonych, precyzyjnie wybranych dostawców. Tutti Santi to jedno z nielicznych miejsc w Polsce, gdzie można skosztować oryginalnych, wytwarzanych rzemieślniczymi metodami włoskich serów - jak Mozzarella di Bufala, Pecorino Romano, Provolone, czy popularnych na całym świecie regionalnych włoskich wędlin - Prosciutto Crudo, Pancetta lub Bresaola.

Chrupiące ciasto

Nasze pizze przygotowujemy w opalanym drewnem włoskim piecu o unikalnym kształcie. To dzięki temu warunki do wypieku są idealne, a ciasto zyskuje wyjątkową chrupkość.
Zapraszamy

Znajdziecie nas w następujących lokalizacjach: